ENKA Pazarlama, Antalya Şube Müdürlüğü ile hizmet ağını genişletiyor

ENKA Pazarlama, Antalya Şube Müdürlüğü ile hizmet ağını genişletiyor


ENKA Pazarlama’nın mermer, maden, hafriyat, tarım grubu müşterilerinin yoğun katılımı ile ENKA Pazarlama Antalya Şube Müdürlüğü açılışı yapıldı. Yeni müdürlük ile ENKA Pazarlama bölgedeki müşterilerine satış, servis, yedek parça alanlarında daha hızlı çözümler sunacak ve daha iyi hizmet verecek.

ENKA Pazarlama Antalya Şube Müdürlüğü’nün açılışı  çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi. ENKA Pazarlama Antalya Makina Satış Müdür Yardımcısı Alper Karadağ açılışa gösterilen ilginin kendilerini oldukça memnun ettiğini belirterek “Bu bölgede makine adetimizin fazla olması ve müşterilerimize satış, servis, yedek parça olarak daha hızlı çözümler ve daha iyi hizmet verebilmek amacıyla böyle bir yatırıma gidildi” diyerek yeni müdürlüğün Antalya, Burdur, Isparta’yı kapsayan bölgede hizmet vereceğini söyledi.
Burdur ve Isparta’nın mermer ve maden sektörünün gelişmiş olduğu bir bölge olduğunu belirten Karadağ “Birçok diğer bölge müşterilerimizin ocakları da bu bölgede bulunuyor. Antalya da hafriyat ve tarımın yoğun olduğu bir bölge burada da iş makinesi  kullanımı yoğun olarak devam ediyor” dedi.

“Satış adetlerimiz artıyor”

Antalya bölgesinde ENKA Pazarlama’nın konumu ve hedeflerine ilişkin olarak ise Karadağ şunları aktardı: “Bu bölge, son yıllarda iş makineleri pazarının yükselişinden yüksek oranda pay alan bir bölge. ENKA Pazarlama olarak biz de bu bölgede satış adetlerini her yıl yükselterek hizmetimizi sürdürüyoruz.  ENKA Pazarlama, 2021 yılında pandemi ekonomisinin getirdiği olağanüstü şartlara ve tedarik zincirindeki bozulmalara rağmen temsilciliğini yaptığı markaların kalitesiyle Pazar payını artırdı. Bu sürecin önümüzdeki yıllarda da devam edeceği kanaatindeyim.”

Yüksek hizmet kalitesi

ENKA Pazarlama’nın Türkiye genelinde bölge müdürlükleri şeklindeki yapılanmasının müşterilerine önemli katkılar sağladığını da söyleyen Karadağ, “Bölgelerimizde güncel eğitimleri almış olan kendi personellerimizle daha iyi hizmet veriyoruz. Müşteri iletişimi ve sorunların çözüm süreleri daha kısa oluyor. Satış aşamasında müşterilerin bölgelerimizde bulunan makineleri görme imkanları bulunuyor” ifadelerini kullandı.


Telefon

Whatsapp

Bizimle
Çalışmak İstermisiniz

Mesaj