ENKA Pazarlama, Bursa Şubesi ile hizmet kalitesi ve hızını artırıyor

ENKA Pazarlama, Bursa Şubesi ile hizmet kalitesi ve hızını artırıyor


ENKA Pazarlama Bursa Şubesi 18 Kasım’da yapılan geniş katılımlı bir törenle hizmete açıldı. Şubenin açılışına ENKA Pazarlama müşterilerinden ve sektörden oluşan yaklaşık 200 kişi katıldı. Yeni şube ile bölgedeki ENKA Pazarlama müşterilerine sunulan hizmet hızı ve kalitesinin daha da üst seviyelere çıkacağı belirtildi.

ENKA Pazarlama Bursa Şube Satış Müdürü Aykut Yılmaz

ENKA Pazarlama Bursa Şube Satış Müdürü Aykut Yılmaz yeni şubenin 3 katlı binası ile hizmet vereceğini belirterek bölgede ayrıca şubeye bağlı 3 yetkili servisin de faaliyetlerini sürdürdüğünü sözlerine ekledi. Bursa bölgesinin madencilik ve sanayi alanlarında önemli bir bölge olduğunu da belirten Yılmaz “Yeni şubenin açılması ile yerinde hizmet anlayışımızla müşterilerimize zaman tasarrufu sağlamış olacağız. Bizim açımızdan sahadan gelen talepleri hızlı karşılamak her zaman öncelikli olmuştur. Yeni yatırım ile bu bölgenin taleplerine çok daha hızlı karşılık verebileceğiz” şeklinde konuştu.
Şubenin ENKA Pazarlama’nın  distribütörlüğünü yaptığı tüm ürünlerin satış ve satış sonrası hizmetlerini yürüteceğini de dile getiren Yılmaz, “Ayrıca Bursa şubemizde yedek parça stok depomuz bulunuyor. Bu sayede bölgedeki müşterilerimize daha hızlı yedek parça tedarik hizmeti  sağlayacağız. Böylece Bursa bölgesinde var olan pazar payımızı da artıracağız” dedi.

Pazar payı artacak

ENKA Pazarlama İstanbul Anadolu Bölge Müdürü Serdar Emre Göçener

ENKA Pazarlama İstanbul Anadolu Bölge Müdürü Serdar Emre Göçener de yeni şube ile ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: “Bursa, kuzeyinde Marmara Denizi ve Yalova, doğusunda Bilecik, Eskişehir, güneyinde Kütahya ve batısında Balıkesir illeri ile çevrili önemli bir konumda. Ekonomi açısından baktığımızda da yine merkezi bir konuma sahip. Gerek madencilik gerekse sanayi bakımından Türkiye ekonomisine önemli katkılar veren Bursa bölgesinde biz de makinalarımız ve hizmetlerimizle yıllardır yer alıyoruz. Çok sayıda müşterimizin bulunduğu bu bölgede açtığımız şube ile hem ülke ekonomisine katkı veren müşterilerimize sunduğumuz hizmet kalitemizi daha da üst seviyelere çıkaracağız hem de pazar payımızı artıracağız.”

Kalıcı liderlik hedefi

ENKA Pazarlama markalarından Hitachi iş makinalarının Bursa’da taş ocaklarında, madenlerde, hazır beton tesislerinde ve mermer ocaklarında yoğun olarak kullanıldığını da sözlerine ekleyen Göçener, “Makina satış olarak özellikle bu segmentlerde pazar payımız yüksek olsa da, Bursa gibi özellikle iş makinalarının yoğun kullanıldığı, çok çeşitli sektörleri barındıran bir ilde daha fazla detaya inmek, tabiri caizse bölgenin kılcal damarlarına nüfuz etmek amacıyla şubemizi açmış bulunmaktayız. Zaten Bursa ve çevresinde saygın bir yere sahip olan şirketimizi bu bölgede en ücra köşede bulunan hafriyatçıya,ormancıya, yemciye, depocuya, sanayiciye ya da şu anda aklımıza gelmeyen birçok sektöre ulaştırmak ve portföyümüzü genişletmek istiyoruz. Müşterilerimizin hangi ürüne ihtiyacı olursa olsun ilk arayacakları firma olmak başlıca hedeflerimizden biri. Ayrıca, Türkiye genelinde iş makinaları satışında her zaman en önde olan HITACHI markamızı burada da bir numara yapmak ve liderlikte kalıcı olmasını sağlamak; TCM ve bu sene mümessilliğini aldığımız HELI markasıyla da forklift grubunda yüksek rakamlara ulaşmak da öncelikli amacımızdır” dedi.


Telefon

Whatsapp

Bizimle
Çalışmak İstermisiniz

Mesaj